Emlékszel a nőre, aki 8-as ikreket szült 8 éve? Így néz ki most a családja!- hirdetés -A 14 gyerekes Nadya Sulemannak eddig nem volt egy kimondott fáklyásmenet az élete, de végre úgy érzi, hogy révbe ért.

 

Az Octomami néven híressé vált Nadya Suleman 2009-ben azzal került a lapok címoldalára, hogy 8-as ikreket hozott a világra.

A most 42 éves Nadya Sulemannak összesen 14 gyereke van – ennek ellenére ma is megfordulnak utána a férfiak.

Már hat gyereket szült – ők is mesterséges megtermékenyítéssel fogantak -, de úgy döntött, szeretne egy hetediket. A dologból akkor lett szenzáció, amikor a beültetéskor a 12 embrióból 8 gyerek meg is született.

Nadya egyébként egyedül neveli a gyerekeit, ami nem lehet könnyű. A nő gyógyszerfüggőséggel küzdött korábban, de ebből sikeresen kigyógyult. Egyedül az orvosi marihuánánál tartott ki hosszabb ideig, de állítása szerint ez egyáltalán nem hátráltatja a gyereknevelésben.

0-sulemanFotók: Nadya Suleman, Facebook

2-suleman

1

3-gyerekek-suleman

Amikor felkérést kapott,

a pornóval is megpróbálkozott, hogy anyagi helyzetén javítson – de kizárólag szóló szerepet vállalt.

Az NTD.tv munkatársai most meglátogatták a 14 gyermekes anyát, hogy megnézzék, hogyan él mostanában a gyerekeivel.- hirdetés -
loading...

A portál beszámolója szerint 2013-ban Nadyánál betelt a pohár, és szakított “Octomamival”. “Olyan volt, mintha egy börtönből szabadultam volna” – mondta a nő, aki szerint valószínűleg előbb-utóbb túladagolásba halt volna meg.

Azóta abbahagyta a gyógyszereket és a pornót is, és egyetlen vágya, hogy bebizonyítsa a világnak, hogy méltó anyja gyerekeinek, akiket odaadó szorgalommal nevel.

Visszatért szülőföldjére, a kaliforniai Orange megyébe. Itt pedig végre normális munkát kapott: problémás nőknek nyújt segítséget tanácsadóként. Ez régi vágya volt, mivel Natalie képzett pszichiátriai nővér és tanácsadó.

4-gyerekek-suleman

5-gyerekek-suleman

6-gyerkeke-suleman

7-suleman

Korábbi menedzsere, aki a pornóiparban “futtatta”, nem akarta annyiban hagyni a dolgot, és fenyegette a nőt, hogy térjen vissza hozzá.

Natalie azonban erre nem volt hajlandó, különösen azután, hogy kiderült, a menedzser mintegy 50 000 dollárral károsította meg.

Most azonban az egyetlen, amivel törődik a munkája mellett, hogy gondoskodjon a gyermekeiről.

Ennek érdekében jól bejáratott napirendet követ, a családban minden gyerek tudja, mi a dolga. Szerencsére most már kicsit nagyobbak, így az idősebbek segíteni is tudnak a házimunkában.

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!