Dolgozók, munkavállalók figyelem! Évi 400 ezer, havi 32 ezer van heti 8 ezer forint jár nektek ha nem ott laktok, ahol a munkahelyetek van! Mindenképpen tájékozódjatok!- hirdetés -HETI KÖZEL 8 EZER FORINT, HAVI 32 EZER FORINT JÁR NEKED IS HA NEM OTT LAKSZ, AHOL DOLGOZOL!ÉVI 400 ezer forintot kaphatsz, ha máshol laksz, mint ahol dolgozol – a legtöbb dolgozó még nem is hallott róla!400 ezer forint jár Neked ha nem ott laksz ahol dolgozol – megmutatom hogyan kaphatod meg!

 

Akik nem ott dolgoznak, ahol laknak több lehetőséggel is élhetnek, ami nagyon sok pénzt jelenthet.Ez a lehetőségek, valósak, léteznek, de nem reklámozzák őket sehol, nem kötik senki orrára, pedig nagyon sok pénzt jelenthetnek a munkavállalónak!Ezekről a lehetőségekről olvashatsz most a cikkben.

 

Akár évi 400 ezer forint is járhat Neked!Általában a dolgozók nagy része ismeri a neki járó kedvezményeket a vonatokon, buszokon, tömegközlekedési eszközökön való utazásnál.Azonban vannak, olyan lehetőségek is, amelyekről valószínűleg a dolgozók legnagyobb része még nem is hallott.Ez a lehetőség mindenkinek jár, kötelező megadni!Ha az állandó lakhelyed máshol van, mint ahol munkát vállalsz, dolgozol, abban az esetben hetente négy alkalommal jár Neked az utazási költségtérítés!- hirdetés -
loading...

 

Nem adható, hanem kötelező adni!Ennek a költségtérítésnek az összege 35 200 Ft lehet minden hónapban.Teljesen adómentesen adja munkáltató, így őt sem fogja nyomorba dönteni.Ez ha éves szinten nézzük több, mint 400 ezer forintos támogatás!

 

Miután a vasúti vagy a buszjeggyel elszámolsz, visszakapod annak 86 százalékát, de ha gáláns a cég, a teljes költséget is megtérítheti.

Ha nincs olyan munkahelyed, ahol jár a költségtérítés (vagyis nem dolgozol messze a munkahelyedtől) akkor is van egy jó lehetőség számodra, amit talán kevesen ismernek, pedig sokan élhetnének a lehetőséggel! Ha havi szinten hatezer forintnál magasabb összeget költesz el vonattal történő utazásra, akkor ez egy jó lehetőség Neked is!MÁV Start klub kártya 50%-os kedvezményt nyújt Neked!Ennek éves ára 26 év alatt 19 900 Ft, 26 év felettieknek 34 900 Ft. Nem kevés, de megéri. Ha a családban másnak is jól jönne egy ilyen kártya, akkor neki azt már fél áron adják

 

A cikk a ripost.hu egyik cikke alapján készült.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!