Megégett egy nő a BKV-buszon, sav lehetett az ülésen- hirdetés -A nem mindennapi baleset a 31-es vonalon történt, a nő perre készül.

 

Egy hete történt már az eset, de Kornélia combján az égési nyomok még mindig láthatóak. A BKV-nak küldött panaszlevelét a 24.hu-nak is elküldte, és most mi is közöljük:

Augusztus 15-én, kedden este 21:10 körül a 31-es busszal mentem haza az Örs vezér terétől Árpádföld irányába. Felszálltam a buszra, leültem egy üres helyre, elindult a busz és kb. 10 perc múlva egy iszonyatos égő érzést éreztem a jobb combom felső részén, hátul, ott, ahol érintkeztem a kárpitos üléssel.

Felálltam, odanyúltam és éreztem, hogy nedves, egyértelművé vált, hogy a kárpit szennyezett volt valamilyen maró anyaggal, ami olyan sérülést okozott, hogy a combom egy nagy területen úgy megégett, hogy a felső hámréteg leégett róla.- hirdetés -
loading...

Minden hónapban megveszem a bérletet, azért annyit elvárnék, hogy tiszta járművön utazzak. Kártérítésért perelni fogok, mert kiesek most mindkét állásomból.

Mellékelten küldöm a fotókat; az első az adott esti, a második mai. Eltelt egy hét és látható, hogy még mindig gennyes. Aludni nem tudok, mert fájdalmaim vannak, az ülés kriminális. Egyébként semmi reakció a BKV részéről.

1

2

A BKV egyelőre annyit üzent a nyilvánosságnak, hogy az ügy, illetve a BKV Zrt. érintettségének vizsgálata folyamatban van.

Címkép: Youtube

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!